DuoTech As

Prosjekter

Prosjekter - DuoTech As - Engineering

HVILKE BRANSJER?

DuoTech’s ansatte har veldig bred erfaring fra forskjellige bransjer og kundesegmenter, i både privat og offentlig sektor. Dette reflekteres også gjennom de utvalgte prosjekt-referansene. Selskapets ansatte jobber til daglig med, eller har erfaring fra:

Prosjekter - DuoTech As - Alstom

Alstom

Alstom har gjennom tidligere samarbeid med Brodersen Industriautomasjon levert temperatursentraler og en generatorstyring på Statkraft anlegg i Norge. Dette er lokalkontroll som består av RTU, RIO, og SCADA. Disse anleggene må oppgraderes fremover og DuoTech utfører dette.

Foreløpig er Trollheim og Dalvatn oppgradert for å kunne håndtere IEC60870-104 mot Driftsentral. På Trollheim ble det også byttet kabling for å forbedre støyproblematikk fra pt-100 innlesinger.  

auto MASKIN

Auto-Maskin AS er et teknologiselskap som leverer løsninger for overvåkning og kontroll av komplette nødstrømsløsninger, byggautomasjon og løsninger for maritime generator-sett og fremdriftssystemer.

DuoTech har jobbet for marine avdelingen hos Auto-Maskin med produktet Zenon SCADA, som styrer og overvåker framdriftssystemene på fisketråleren Pacific Glacier.

Knuro

Knuro AS utviklet i samarbeid med Beijer Electronics produktet «the Boss», som er laget for å samle all styring og overvåkning av en fiskefabrikk i ett system. DuoTech har inngått leverandøravtale med Knuro og vil fortsette å utvikle the Boss, og også bistå Knuro ved andre behov.

The Boss er bygget på programvaren Zenon SCADA, en anerkjent plattform som er brukt innenfor produksjonsmiljø verden over.

Vil du lese mer om The Boss, se Knuro AS hjemmesider.

Air products

Air Products i Kristiansand er en verdensledende produsent av gassprosesserings-systemer for offshore, skip og landbaserte anlegg. DuoTech har bistått de med konvertering av Mitsubishi PLS og Beijer HMI systemer på skip.

Se forøvrig hjemmeside

Fatland

DuoTech har jobbet med varmeanlegg og energigjenvinning, samt maskinrom i SD anlegget hos Fatland slakteri. SD-anlegget er bygget på Zenon SCADA plattformen fra Beijer Electronics. Her er noe av det som er integrert mot SD-anlegget:

  • Mitsubishi Q PLS
  • MitsubishiFX PLS
  • M-bus mot energimålere og vannmålere
  • Profibus mot varmepumper
  • Profibus mot luftkompressor
  • Profibus mot remote I/O noder

Furuseth

Furuseth er Norges største enkeltstående slakteri. For å få ytterligere kapasitet flyttet de inn i nytt bygg. Nye kjøle- og fryserom måtte ha SD-anlegg for styring og overvåkning. Zenon SCADA ble viderført siden erfaringene med dette var gode.

DuoTech har vedlikeholdt SD-anlegg og PLS for kjøl, frys og ventilasjon.

Kontakt oss

Besøk vår facebook-side! Ta kontakt for avtale, pristilbud, eller hva enn du har spørsmål om, via telefon, e-post eller kontaktskjemaet på siden «Kontakt oss».